UnigmusiKGratis musikfællesskab for alle unge i Gladsaxe
Idéen er at alle der har lyst til at være med, kan downloade disse vedhæftede audio-spor og forsøge at mixe det så godt man nu kan. Så mødes vi kl 19 på onsdag d. 7. på teams, og gennemgår hinandens mix. Jeg giver det selv et skud, og kan vise hvordan jeg har gjort, samt give jer feedback. Den første sang vi mixer, er en sjov lille brasiliansk R’n’b sang på “kun” 16 spor. I downloader bare filerne og hiver dem ind i jeres foretrukne daw. tempoet er 120bpm. 
hvis det har interesse, fortsætter vi i løbet af april. 
jeg har allerede forberedt en brit-pop sang, på over 30 spor, til næste runde.
Stems: https://we.tl/t-Y3z1nxCZxB

Anja er førende vokal-coach I Danmark. Hun vil dele ud af sin viden om træning af stemmen. Anja vil køre aftenen som en workshop, hvor hun inddrager alle medvirkende, for at skræddersy øvelser til netop dig.
Online workshop på Teams med Marius Bertelsen. Hver mandag til og med d. 16. aug. 2021. Altid kl. 19.

Online workshop på Twitch, hvor vi gennemgår mix af 1 sang pr. gang. Fælles for alle sessions er, at det er ”rigtige” instrumenter. Altså gennemgang af mix på en bandsang. Målet er at give dig nogle redskaber til at mixe selv.  Første session bliver med Søren Buhl Lassen den 2. marts, hvor han gennemgår mix i Ableton.
Hvordan får man hul igennem på Spotify? Hvordan rykker man på instagram, etc? Hvordan tjener du penge på musik? Hvordan får du din musik maks ud!? Det hjælper Signe Tobiassen dig med at få svar på.


©2023