UnigmusiKGratis musikfællesskab for alle unge i Gladsaxe
UnigmusiK er en del af UNiG (Ung i Gladsaxe), og er et gratis musikfællesskab for alle unge i Gladsaxe kommune.

︎Vi har øvelokaler, studier, videoudstyr og et pladeselskab,
der betyder, at vi kan lave hele pakken selv!

︎Vi kan derudover trykke plakater og producere merchandise
på vores værksted.


︎Vi har et udvalg, der arrangerer koncerter og beslutter
indkøb af instrumenter.

︎Vi har 8 specialister tilknyttet inden for musik, video & design,
som du kan booke GRATIS til realisere din drøm!

︎BOOK EN TID HER︎

Vi har derudover et tæt samarbejde med
Spillestedet Richter - Gladsaxes nye spillested.


Ønsker du at blive en del af Gladsaxes pulserende musikliv?
Du kan blive frivllig
HER

Casper HansenJeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har igennem mange år spillet trommer for bla. moi Caprice, Ohland, Choir Of Young Believers og Lucy Love. Derudover har jeg produceret en hel del plader. Jeg synes det er super spændende at hjælpe solister/bands med deres karriere og bruger meget tid på udvikling af musikere. Jeg hælper til med at booke koncerter, indspille/udgive, rådgive om uddannelse eller lægge strategier. Jeg synes også det er rigtig inspirerende at undervise nystartede bands uden nogen erfaring. Så ligemeget om du er nybegynder i band eller er på vej på konservatorium, kan I booke mig.

Links:
Choir Of Young Believers: ︎︎
moi Caprice: ︎

Casper kan bookes til bands, solister, indspilninger og rådgivning.
Ungecafé ved Stadion.
Gladsaxevej 198, 2860 Søborg︎

Jonas WetterslevJeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium med trommer som hovedinstrument. Jeg er fyren du skal komme til hvis du skal have et vaskeægte Branco, Sivas, Stepz beat. Eller hvis du skal have indspillet dit band, mixet din vokal eller have mastereret din single. Min rolle i UnigmusiK er primært i studiet, men jeg lærer dig gerne at spille guitar, bass eller trommer, hvis du er helt ivrig.

Links:
The Entrepreneurs: ︎

Jonas kan bookes til Urban i alle former, solister, bands,  indspilninger og rådgivning. Ungecafé ved Stadion.
Gladsaxevej 198, 2860 Søborg︎

Pelle Skovmand Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som pianist. Efterfølgende har jeg lavet rigtig meget musik til teater-forestillinger i hele Danmark. Jeg synes det er super spændende at eksperimentere med keyboards og er ekspert i Logic. F.eks. hvis du vil have et kørekort, så du selv kan booke studiet alene, er det mig der underviser i dét. Jeg kan derudover rigtig godt li´ at undervise bands og solister.

Pelle kan bookes til bands, Logic-undervisning, solister, indspilning, rådgivning, urban-style. Ungecafé ved Stadion.
Gladsaxevej 198, 2860 Søborg︎

Sebastian T.W. KristiansenJeg har speciale i visuelt udtryk for bands og solister. Hvis I f.eks. vil lave en musikvideo, lave cover til et album/single eller trykke en plakat, er det mig I skal have fat i. Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, grafisk skole. Igennem de sidste mange år har jeg lavet videoer, covers og plakater til et utal af bands. Her kan I se nogle af mine videoer:
Links:
moi Caprice: ︎︎
Den Syvende Søn: ︎
Ungecafé Mørkhøj.
Rybjerg Allé 62, 2860 Søborg︎

Marius Bertelsen Jeg er uddannet fra Akademiet For Komposition. Jeg udgiver musik i mit eget navn. Jeg har beskæftiget mig meget med sangskrivning  og synes det er super fedt at undervise bands og solister i dette. Da jeg selv har indspillet meget af min musik, har jeg også et stort kendskab til Logic, og har studie hvor vi kan indspille jeres sange og udgive på Spotify. Derudover spiller jeg guitar, men også de fleste andre instrumenter.

Links:
Marius Bertelsen: ︎

Marius kan bookes til bands, solister, indspilning og elektronica.  
Ungecafé ved Fortet.
Møllemarken 27, 2880 Bagsværd︎

Mathias Kjeldgaard Jeg bruger alt min tid på at lave hiphop/trap. Jeg arbejder som den eneste hernede i FL-studio og som jeg mestrer til perfektion. Her kan du høre noget af det jeg har lavet:

Links:
Lil Tray: ︎

Vegas: ︎

Ungecafé Mørkhøj.
Rybjerg Allé 62, 2860 Søborg︎Mette Nedergaard
Jeg interesserer mig for kreative processer og design.
Jeg har lavet kostumer til mgp-shows, re-design af møbler til festivaler og merchandise for bands mm. Hos mig er det muligt at få lavet band t-shirts, kostumer/tøj til musikvideo eller koncerter, re-design af møbler osv. Jeg elsker at tænke skævt, og din idé vil aldrig her være for skør til at blive ført ud i livet!

Link:
︎
Ungecafé Mørkhøj.
Rybjerg Allé 62, 2860 Søborg︎


©2023